Αναζήτηση Αποστολής

Εταιρία

Η ιστορία της εταιρείας PAPADATOS SPECIAL COURIERS P.C., ξεκινά το 1979, όταν ο τομέας των ταχυμεταφορών – courier στην Ελλάδα έκανε τα πρώτα του βήματα. Ακολουθώντας τις ανάγκες της συνεχώς διευρυνόμενης αγοράς των ταχυμεταφορών, συνάπτει μακροχρόνιες συνεργασίες με ηγετικές εταιρείες ταχυμεταφορών εθνικής και διεθνούς εμβέλειας.

Από το 1999 και έπειτα, προσανατολίζεται στην δημιουργία αυτοτελούς δικτύου στα νησιά του Νοτίου Ιονίου και τη Δυτική Ελλάδα. Εξειδικεύεται στην άμεση και αυθημερόν επίδοση αντικειμένων στο συγκεκριμένο γεωγραφικό χώρο, με αποκλειστικά ιδιόκτητο στόλο van διαφορετικής δυναμικής και χωρητικότητας. Ενώ από το 2012 πραγματοποιεί καθημερινά δρομολόγια διαμεταφοράς για λογαριασμό εταιρειών courier, στο γεωγραφικό χώρο αναφοράς της.

Ο σημερινός ιδιόκτητος στόλος της, αριθμεί 14 ΙΧ Φορτηγά και 3 μηχανάκια. Διατηρεί γραφεία σε Πάτρα, Ζάκυνθο και Αργοστόλι Κεφαλονιάς.

Καθημερινά πραγματοποιεί δρομολόγια από Πάτρα προς Αθήνα, Κυλλήνη, Αγρίνιο, Αίγιο, Αμαλιάδα,Πύργο και αντιστρόφως.

Στο πελατολόγιό της συγκαταλέγονται φαρμακαποθήκες, φαρμακευτικές εταιρείες, εταιρείες εμπορίας παραφαρμάκων και ιατρικών ειδών.

Η σημερινή εταιρική της μορφή είναι Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρία(IKE) και διαθέτει άδεια από την ΕΕΤΤ με αρ. μητρώου 13-101.